El-ja » Specials » Geschenken

Maak zelf een kadopakket, geschenkmand of relatiegeschenk

Maak zelf een kadopakket, geschenkmand of relatiegeschenk Kadopakketten en geschenkmanden kunnen bij allerlei verschillende gelegenheden worden gegeven, denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket of paasmand maar ook als spontaan kado doen ze het altijd goed. Vaak zijn kant en klare geschenkmanden en kadodozen erg duur, om kosten te besparen kunt u zelf op een leuke en eenvoudige manier zelf de geschenken samenstellen en verpakken. In onderstaand special komen verschillende gelegenheden doelgroepen aan bod.

Kadopaketten, geschenkmanden en relatiegeschenken

Men kan geschenkmanden en kadopakketten geven op veel momenten, een bekend voorbeeld is het kerstpakket. Maar de sinterklaaspakket en paaspakket nemen sterk in populariteit toe en worden steeds vaker weggeven door werkgevers, familie en vrienden. Maar ook speciale gelegenheden zoals geboorte, huwelijk of verjaardag zijn zeer geschikt om een mand te gaan vullen met passende artikelen. En het leukste van het zelf maken is: men kan zelf bepalen hoe duur (of goedkoop) het geheel gaat worden. Een geschenkmand maken is erg leuk, ook indien u iets minder creatief bent dan is er altijd wel iets leuks van te maken. Kadopakketten kunnen gemaakt worden door jong en oud én voor jong en oud. Ook indien u een startende ondernemer bent is het soms erg moeilijk om dure relatiegeschenken aan te schaffen. Creativiteit is dan zeker goud waard, bezoek eens discount-winkel vaak zijn daar heel passende artikelen te vinden die op een originele manier kunnen worden ingepakt. Denk bijvoorbeeld alleen al aan een stompkaars die erg chique staat met een stukje cellofaan eromheen. Met een (lowbudget) kerstkaart eraan vast hebt u zeker succes.

Geschenkenmand algemeen

Wilt u een kadopakket maken voor bijvoorbeeld een bruidspaar of voor een tiener? Of gaat u liever voor een thema zoals chocolade of vakantie? Voor ieder persoon of gelegenheid is er wel een passende geschenkenmand te bedenken en te maken.

Sinterklaaspakket

Erg en leuk en steeds populairder zijn de zogenaamde sinterklaaspakketten. Of het nu gaat om een klein pakketje of een grote mand vol lekkernijen van de sint, met een sinterklaaspakket boekt u altijd succes. Ook is een sinterklaaspakket een leuke verrassing voor uw (klein)kinderen. Woont u niet in de buurt? Dan kunt u het pakketje ook laten bezorgen door de postbode.

Paaspakket

Nog niet iedereen is ermee bekend maar paaspakketten worden steeds vaker uitgedeeld aan familie, vrienden en zakenrelaties. Net als alle andere geschenkmanden zijn ook deze pakketten eenvoudig samen te stellen, want in het voorjaar liggen de supermarkten en warenhuizen vol met leuke en lekkere spulletjes voor pasen. Een paaspakket is ideaal als relatiegeschenk.

Kitten, puppy en knaagdier

Heeft iemand een kitten, puppy of knaagdier gekregen? Verras het kersvers baasje met een origineel kado. Maak dan een geschenkmand voor het dier met eventueel een klein aardigheidje voor de baas erbij in.
Maak zelf een geschenkenmand

Maak zelf een geschenkenmand

Het valt niet altijd mee om voor iemand een origineel kado te bedenken. Maar met een persoonsgerichte geschenkenmand hebt u gegarandeerd succes. Het is eenvoudig te maken en u bepaalt zelf de prijs. E…

Sinterklaaspakketten maken voor familie vrienden of relaties

Zoekt u een origineel geschenkpakket of leuk sinterklaas kado? Geef eens een sint pakket! Steeds vaker worden er aan vrienden, familie en zakenrelaties sintpakketten gegeven. Men kan ze natuurlijk bes…
Paaspakketten maken voor familie, vrienden en relaties

Paaspakketten maken voor familie, vrienden en relaties

Zoekt u een origineel geschenkpakket of leuk kado voor pasen? Geef eens een paaspakket! Steeds vaker worden er aan vrienden, familie en zakenrelaties paaspakketten en paasgeschenken gegeven. Men kan z…
Geschenkmand maken voor een kitten, puppy of knaagdier

Geschenkmand maken voor een kitten, puppy of knaagdier

Zoekt u een origineel cadeau voor iemand die een puppy, kitten of een leuk knaagdier heeft aangeschaft? Met een geschenkmand hebt u altijd succes. Het is erg eenvoudig om zelf zo'n pakket samen te ste…
Gepubliceerd door El-ja op 06-09-2011, laatst gewijzigd op 04-09-2013. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.